home-BG

Assortiments

Говеждите напи за обувки се изработват във всички желани от клиента цветове на дебелини 1,2 - 1,4; 1,4 - 1,6; 1,6 - 1,8 и 1,8 - 2,0 мм. Биват гладки и шагренирани в 5 различни модификации. Използват се за производство на дамски, мъжки и детски обувки, боти и ботуши.

Говеждият юфт семихром ( хидрофобизирана напа ) е водоустойчива кожа с дебелина 1,8 - 2,0; 2,0 - 2,2 мм. Хидрофобизирана с продукти на Трумплер, Хемипол и др. водещи фирми в бранша. Издържа на воден стълб над две денонощия и на изискванията по БДС и международни норми за изпитания при динамични условия на BALY pentrometer. Използва се за спортни обувки и обувки за специални цели. Изделието е получило златен медал от изложение EAST WEST EURO INTELLECT, 2004 г.

Говеждият и биволски бланк е с дебелина по желание на клиента в граници 2,5 - 3,0; 3,0 - 3,5; 3,5 - 4,0 и 4,0 - 5,0 и над 5 мм. Бива натурален, хромов, анилинов, семианилинов и оцветен в различни цветове.
Употребява се за изработка на колани, хамути, спортни и ловни изделия.


Говеждите, телешките и ярешките напи за облекло са с дебелина 0,7 - 0,9 мм, за якета - 0,9 - 1,1 мм, за рокерски костюми - 1,2 - 1,4 мм.


Напите от говежди и кози кожи за тапицерия са с дебелина 0,9 - 1,1 и 1,0 - 1,2 мм.


Говеждите и свински "еко" фодри са растително издъбени кожи. Предназначени са за медицински и спортни артикули.


Говеждият нубук и говеждият шпалт – велур са с дебелина 1,2 – 2, 4 и 1,4 – 1,6 мм. Обагря се с цветове по желание на клиента. Може да бъде промазан с различни масла и восъци тип                 ' Рейнджър ‘.

.

Говеждите и конски кожи са с естествен косъм. Служат за килими, за апликации на обувки и чанти и за домашна украса.sm1Галантерия – работни чанти ел. техници, строители, пощенски работници и др.
smДамски и мъжки чанти

work

Работни чанти ел. техници, строители, пощенски работници и др.

Products
Equipment BG
Management-over-BG
Contacts BG
 
 

Изложбена зала
напи за обувки

 
 
Articles
 

Изложбена зала
напи облекла и тапицерия

бланк
 

Изложбена зала
бланк

hear
 

Изложбена зала
говежда хидро напа

 

4anti

Дамски и мъжки чанти